Saturday, February 1, 2014

VITA-LEA IRON FORMULA

Assalamualaikum dan salam Februari...

Ya Allah, bersyukur sangat kepada Allah sebab bulan lepas banyak peningkatan penjualan daripada bulan2 sebelumnya.

Maaf sebab dah lama tak bercerita di blog. Sibuk hal-hal rumah dan kebanyakkan masa online di FB: Sirah Ali.

Bulan Januari sibuk dok promote Alfalfa Complex. Bulan ni pulak promote Vita-Lea pulak.

Bagi yang pernah menggunakan Vita-Lea daripada Shaklee. Pasti dah tahu keberkesanan produk ini.

Promosi Februari:
VITA-LEA IRON FORMULA
Buy 6, Free 1
Kod: 00P190
Harga Promosi: RM532.50 1set
                         RM76.10 sebotol (murah kan??)
Harga Pasaran: RM88.75 sebotol
^^

Seterusnya mengenai VITA-LEA.. jom kita baca sikit. Tambah ilmu. Dapat pahala lagi.

Multi vitamin & Multi mineral

Multi yang Hebat
Suplemen seimbang dan komprehensif yang dihasilkan dengan Sains terbaik Shaklee yang mampu dibeli. Vita-Lea® dirumus khas bagi memenuhi keperluan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa.

Jika diambil setiap hari, Vita-Lea® mampu:
  • Membantu dalam mengekalkan kesihatan yang baik.*
  • Mengandungi beta karotena yang membantu dalam mengekalkan pertumbuhan, penglihatan dan pembinaan tisu.
  • Mengandungi kalsium, fosforus dengan vitamin C dan D untuk kesihatan tulang dan gigi.
  • Biotin dan asid pantotenik membantu untuk metabolismekan lemak dan karbohidrat dalam tubuh
  • Vitamin B12 membantu dalam pembentukan sel-sel darah merah.*

Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini. Tiada tambahan perasa tiruan, pemanis, bahan pewarna atau pengawet.


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 Anda berminat??

Hubungi Sirah di
FB: Sirah Ali
SMS: 0165193575

SID: 913136
Shaklee's Independent Distributor

Thursday, November 21, 2013

New Life, New Beginning

Assalamualaikum....

Lama sungguh tak update blog ni lepas kahwin...Dah bertahun kan??

After I got married.. I started working at one MR D.I.Y outlet in Perak. Cehhh...nak speaking pulak.. hehehe Selepas 1 tahun bekerja, rasanya Sirah tak lagi sesuai bekerja di situ. Masa tak menentu dan telah memberi kesan kepada kesihatan dan rumahtangga. So, I resign. Dalam hati yakin bahawa rezeki itu ada di mana-mana dan Allah yang memberi rezeki. Manusia biasalah mempunyai perasaan down kadang2..tapi Alhamdulillah.. Allah memberi satu lagi peluang rezeki untuk Sirah dan suami.

We've been introduce to Shaklee by my sis Ainul. Thanks sis!

Dari seorang pengguna, KINI dah jadi ahli. Syukur kepadaNya.

Always Safe - Always Work - Always Green

Nasirah
Shaklee's Independent Distributor ID: 913136
Sekiranya ada apa yg anda ingin tahu mengenai produk Shaklee,
sila hubungi:
Di FB/LINE/WeChat: Sirah Ali
Atau SMS: 016-5193575

Suara Hati Aku